top of page
Quub betonvloeren

Gepolierde betonvloeren geven particuliere woningen een bijzonder cachet

WOONBETON, EEN KOUD KUNSTJE VOOR QUUB BETONVLOEREN

Ben je met een nieuwbouwproject bezig? Of overweeg je de renovatie van de vloeren binnen in je huis? Zo ja, heb je dan al eens stilgestaan bij gepolierde betonvloeren?

Je fronst misschien de wenkbrauwen als je denkt aan de industriële look. Maar het zal je verrassen dat een betonvloer binnen geen enkele interieurafwerking in de weg staat. Want een betonnen vloer zorgt net voor een neutrale maar degelijke basis voor je interieurvormgeving. En hij is te combineren met elke stijl: strak modern of klassiek en zelfs een doordachte combinatie van beide wat helemaal apart is.

Dezelfde vloerafwerking doortrekken in het hele huis schept ook rust zonder saai te worden. Met de juiste aankleding en een mooi tapijt schep je sfeer en druk je toch je eigen stempel in wat eerst een kille omgeving leek te worden. Niets is minder waar; kijk maar naar de foto’s voor en na op deze pagina. Het zijn realisaties van Quub betonvloeren, uitgevoerd in heel Oost-Vlaanderen.

MEER VOORDELEN AAN EEN BETONVLOER DAN JE DENKT

Bovendien bieden gepolierde betonvloeren talrijke voordelen.
We sommen ze hier voor je op:

Geschikt voor nieuwbouw maar kan ook over een bestaande vloer gegoten worden bij renovatie.

 

Makkelijk schoon te maken. Bekijk zeker de nuttige tips en een greep uit onze onderhoudsproducten verder op deze website.

 

Heel mooi binnen en kan vanuit je living en je keuken helemaal doorlopen naar de gang en de kamers tot in de garage en zelfs buiten.

 

Erg duurzaam en dus ook ideaal voor buiten: opritten, terrassen, paden in de tuin, afwerking rond het zwembad enz.

Gepolierd beton

"Enkele realisaties van gepolierde betonvloeren”.

BEN JE OVERTUIGD? BEL DAN SNEL NAAR QUUB BETONVLOEREN IN TEMSE. 

We bespreken graag alle mogelijkheden met je!

bottom of page