top of page
Betonvloeren fabriekshal
Quub betonvloeren

Betonnen gietvloeren, stabiel en sterk voor elke industriële omgeving… binnen én buiten

GEPOLIERDE BETONVLOEREN VOOR BEDRIJVEN

Industriële betonvloeren… bij Quub betonvloeren doen we het met evenveel plezier én vakmanschap als in woningen! Maar het moet gezegd: dat is nog een ander paar mouwen. Je begrijpt dat wij daar met specifieke vereisten moeten rekening houden. Zo zijn factoren als draagvermogen, trilvastheid, stabiliteit, slijtvastheid, krasbestendigheid en dergelijke van cruciaal belang.

Wij leggen betonvloeren in magazijnen waar goederen af en aan worden gebracht met vorkheftrucks, in fabrieken en productiehallen waar zware machines worden neergepoot, in showrooms van garages, op parkeerterreinen van bedrijven waar het de komende en gaande man is van bezoekers, leveranciers en personeel.

En dan komen er nog andere aspecten bij kijken afhankelijk of het gaat om een binnen- of een buitenvloer. Leggen we een betonnen vloer in een bedrijfsruimte, dan is het bijvoorbeeld essentieel dat die zo egaal is als een biljartlaken om de machines niet te ontregelen. Op parkings moeten we ook oog hebben voor een efficiënte afwatering van het regenwater. Zodat er geen plassen en – in het slechtste seizoen van het jaar – geen gevaarlijke ijsplekken ontstaan.

Gepolierde betonvloeren Oost Vlaanderen

OP-EN-TOP SPECIALISTENWERK

Om kort te gaan: een gepolierde betonvloer op een industriële site leg je niet op een-twee-drie! Dat vraagt heel wat voorbereiding zoals een stevige fundering en het egaliseren van de ondergrond. Maar er komen ook bouwstaalmatten aan te pas waarover het beton gegoten wordt. En dan volgt de afwerking, het polieren.

Ga je met ons bedrijf in zee, dan kan je rekenen op een gedreven team van vloergieters die van wanten weten. Wij kennen onze job door en door en leveren je een perfect afgewerkte betonvloer af. En wat even belangrijk is in dergelijke professionele omgevingen: we maken vooraf goede afspraken en werken volgens een strakke planning. Zodat de activiteiten van je bedrijf intussen niet in het gedrang komen.

"Om te illustreren dat dit geen loze woorden zijn, tonen we je hier enkele van onze verwezenlijkingen en een paar indrukken van “work in progress”

HEB JE EEN PROJECT OP STAPEL STAAN?
VERTEL ER ONS OVER VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE. 

We geven je graag advies en een gratis offerte op maat!

bottom of page