top of page
Quub betonvloeren
Quub betonvloeren

De sterkte van Quub betonvloeren… een solide team van deskundige vloergieters

MAAK KENNIS MET ONS BEDRIJF EN ONS TEAM

Quub betonvloeren uit Temse is een jong bedrijf maar het beschikt over bakken ervaring! Het is opgericht in januari 2016. Dat is vrij recent maar dat zegt niets over ons kunnen want dat wordt bepaald door de mensen die er werken! En die zijn niet van de minsten… Van meet af aan bestond ons team immers uit vloerleggers die al ettelijke jaren actief waren in de branche. Elke nieuwe medewerker kwam dus met heel wat bagage bij ons aan en sloot zich onmiddellijk voor de volle 100 % bij de lopende activiteiten aan. Zo’n sterk team, dat werpt uiteraard zijn vruchten af!

Quub betonvloeren Temse

KWALITEIT EN PRECISIE TEN TOP

Al onze medewerkers delen een ware passie voor beton. En dat zie je aan de zorgvuldige manier waarop wij te werk gaan en aan het eindresultaat. Wij bouwen de vloer laag voor laag vakkundig op, te beginnen bij een egale ondergrond tot en met de betonnen toplaag. Maar daarmee is de kous niet af. Bij een gepolierde betonvloer is het polieren net de finishing touch. En die vergt ook heel wat vaardigheid.

Of je nu een betonnen gietvloer wenst in je huis, op de oprit of in het magazijn van je zaak, bij Quub betonvloeren halen wij alles uit de kast om je een gepolierde betonvloer te bezorgen die met de grootste precisie afgewerkt is.

Gepolierd beton

BEN JE GEÏNTERESSEERD IN ONZE BETONVLOEREN? STEL ONS DAN GERUST AL JE VRAGEN.

Wij geven je graag meer info en zijn actief in heel Oost-Vlaanderen.

bottom of page